Morten Kjær (DK): ”Young blood”

NAMN PÅ WORKSHOPEN
”Young blood” (för ungdomar upp till 26 år)

BESKRIVNING AV WORKSHOPEN
De flesta av oss är bekanta med de starka känslor som fyller oss när man blir kär, får sitt hjärta krossat eller fylls av känslor av osäkerhet. Genom låtar av unga, nordiska artister börjar vi på en musikalisk resa genom starka känslor och färgglada ljudbilder och utforska våra rösters känslor och potential.
Under workshopen lär vi oss röstteknik och improvisation samt gör vibrato- och ljudövningar. Det blir roligt, utmanande och ”hyggeligt”.

BESKRIVNING AV MORTEN
Morten Kjær är en dansk sångare, låtskrivare, producent och musikpedagog. Han är en tidigare medlem av de internationellt hyllade a cappella-grupperna Vocal Line, Basix och M-Pact, och en välkänd arrangör / dirigent på den europeiska vokalscenen där han håller i workshops och skriver böcker och noter.
Morten spelar och turnerar både solo och med sin poptrio, Ebb & Flow, och har också varit involverad i många teaterprojekt. År 2017 nominerades han som ”Årets Entertainer” av CPH Culture i sitt hemland. Hans senaste danska soloalbum, ”Retur” släpps 2019.

FÖRHANDSINFO
Repertoar:
“Not On Drugs” av Tove Lo (Sweden)
“Don’t Kill My Vibe” av Sigrid (Norway)
“Time Can Heal A Man” av Saveus (Denmark)
“What You Don’t Do” av Lianne La Havas (UK)

Sveriges Körförbund
Slupskjulsvägen 34
111 49 Stockholm

Tel: 070-782 92 44