Kom igång med We Are Voice-appen!

Sveriges Körförbund samarbetar med nya körplattformen We Are Voice i samband med Nordklang-festivalen. We Are Voice är en app som du kan ladda ned gratis till din telefon eller surfplatta och fungerar som en slags Facebook och Spotify i ett – fast anpassad för körer.

Nordklang kommer att använda sig av We Are Voice plattform dels för att förmedla information inför och under festivalen men även för att dela noter och stämfiler som är relevanta för alla workshops*. Som festivaldeltagare är du med i flera Grupper i appen – den allmänna som heter Nordklang 2019, och en Grupp som tillhör din huvudworkshop (dessa workshopgrupper skapas under vintern/våren 2019 och du kommer att bli inbjuden till dem separat).

Så här gör du:

Ladda ned appen via AppStore eller Google Play.

Registrera dig genom att antingen välja inloggning via Facebook eller via din mailadress

Gå till Grupper och fyll i koden 35IG. Klicka sedan Ansök. Du kan även klicka Jag har ingen kod och skriva in Nordklang 2019 och sedan klicka på Ansök.

När din ansökan blivit godkänd av en administratör blir du medlem i gruppen och kan ta del av allt som skrivs, samt skriva egna inlägg.

Se till att du slagit på pushnotisfunktionen under Profil/ Inställningar/ Notifieringar så du inte missar några nyheter i gruppen.

För frågor om We Are Voice, kontakta kommunikationsansvarig Maria Sachs på  maria.sachs@sverigeskorforbund.se eller 0733-67 66 56.

Här kan du läsa mer om We Are Voice.

Sveriges Körförbund
Slupskjulsvägen 34
111 49 Stockholm

Tel: 070-782 92 44